Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Den moderne klassiker

Indbyggerne i Darlington anerkendte vigtigheden af at bevare biblioteket i den historiske bygning, og en bølge af offentlige stemmer resulterede i en retslig gennemgang for at redde bygningen.

Indretningsdesignet er lavet med respekt for kulturarven, kombineret med det 21. århundredes aktiver for at sikre, at biblioteket stadig passer ind i en moderne tidsalder. Rehabilitering af historiske bygninger og steder kan være en vigtig del af lokalsamfundet for skabe vækst og tiltrækning samt jobs og investeringsmuligheder.

Ved at blande nye og originale materialer gennem hele biblioteket har vi bevaret bygningens karakteristik. Resultatet er et strålende eksempel på, hvordan klassisk og moderne kan kombineres og berige hinanden. Det samme lys er brugt gennem hele bygningen og justerbare og behagelige møbler bidrager til ergonomisk komfort.

En hel sektion af bygningen er blevet dedikeret til robotteknik, computerprogrammering og 3D-tryk, der appellerer til en ny gruppe besøgende. Ved at blande arvtræk med moderne møbler, er der kommet nyt tilbud i biblioteket, såsom virtuel reality-headsets. Indretningsdesignet inkluderer også omfattende skiltning og grafik, som passer ind i bygningen og guider de besøgende gennem bygningen.

Biblioteket er en del af Darlingtons puls og hjerte.

Billeder
  • Matt Clayton

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder