Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Kulturel infrastruktur

Det nye center hedder Carlos Santamaria, opkaldt efter matematikeren, filosoffen, meteorologen og pacifisten, som blev udnævnt Doktor Honoris Causa på universitet i 1992, og som også var Uddannelsesminister i det første Basque General Council.


Det buede center med dens betonfacade huser primært det nye campus bibliotek, men de 16.600 m2 rummer også sproglaboratorier og andre læringsressourcer. Arkitekten beskriver designet som ”udtænkt som en enorm container, formet fra et spontant omrids, som følger de naturlige buer. Linjen er muren som indeholder to blokke arrangeret i nord og syd retning og dens toppunkt er det vi anser for være mest vigtigt: bygningens hovedindgang, som åbner op som en stor mund og peger toppunktet mod himlen”.


En gård separerer den to etagers høje bygning i to asymmetriske dele. Den store del rummer bibliotekets bogsamling. Den anden, mindre del, tilbyder læsesale og en forelæsningssal. BCI leverede 17.000 meter af 60/30 reolsystemet med 40 mm endepaneler og tophylder. Specialdesignede hvide bogrulleborde fuldender indretningskonceptet.  

 

Produkter anvendt til San Sebastian universitetsbibliotek, Spanien

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder