Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Edda Research Center, Reykjavík, Island

Edda er det nye vartegn i Reykjavík og hjemsted for det mangfoldige Árni Magnússon Institut for islandske studier samt fakultetet for islandske og komparative kulturstudier ved Islands Universitet. Bygningens design er skabt til at tilbyde en fleksibel ramme for et levende videnskabeligt samfund, et rum for stimulerende kommunikation blandt studerende, undervisere og forskere samt et sted til akademisk fordybelse.

Siden 2008, hvor arkitektkonkurrencen blev lanceret i forbindelse med det nye Edda-byggeri, formelt kendt som ”House of Icelandic Studies”, har lys altid spillet en central rolle i rummet. Det har været en afgørende faktor at skabe godt samspil mellem det naturlige lys fra bygningen og det kunstigt integrerede lys i reolerne.

Det har været essentielt, at reolerne kan harmonere med kvaliteten af øvrige møbler og materialer. Farver, materialer og kvalitet skulle kombineres med muligheden for at tilføje akustiske elementer til reolerne – her er Lingo det perfekte valg.

Vi har arbejdet sammen med vores partner Þjónustumiðstöð bókasafna i Reykjavik om designet og levering af den bedste løsning til kunden og bygningen. Det har resulteteret i en kombination af både statiske og mobile, lige og runde Lingo-reoler med belysning og akustiske elementer.

Såvel besøgende som personale er enige om, at bygningen og biblioteksindretningen tilbyder en naturlig og rummelig atmosfære, der giver mulighed for fleksibilitet til forskellige arrangementer.

Læs mere om designet af Edda.

Billeder
  • Sigurður Stefán Jónson

Produkter anvendt til Edda Research Center, Reykjavík, Island

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder