Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Med naturen som omdrejningspunkt

Tommerup Bibliotek er placeret i Fyrtårn Tommerup, byens nye kultur- og idrætscenter. Bygningens organiske former indbyder den omkringliggende skov med store, buede vinduespartier.
 
Naturen er omdrejningspunktet i bibliotekets indretning. For eksempel, er der langs vinduespartiet placeret projekttilpassede møbler i ask med fuld udnyttelse af dagslyset. Derudover giver en speciallavet udkigstrappe beklædt med filt mulighed for at se naturen på tættere hold. Naturens grønne farver er trukket med ind i biblioteket og giver et godt samspil med de øvrige gule og orange farver.

I børneafdelingen findes et specialtegnet stort lege-siddemøbel med indbyggede krybber til udstilling af billedbøger og væghængte reoler i forskudte højder giver dynamik til rummet. Mobile orange udstillingsmoduler er placeret i reolerne for at skabe opmærksomhed om udvalgte emner eller for at danne mindre specialudstillinger.

De smarte og fleksible informationsskranker er tegnet specielt til Tommerup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder