Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Kultur i centrum af byen

“Det gamle bibliotek lå tidligere i en gammel bygning. Alt var hvidt; væggene, reolerne – ja selv vindueskarmene. Det havde sin charme, men det var upraktisk. Den nye lokation, en gammel butik i centrum af byen, er blevet tilpasset, så den passer til biblioteket og er lettere tilgængelig for de besøgende.”

Udtalen kommer fra bibliotekar Noëlle Willem. I samarbejde med sit team har hun udnyttet pladsen og gjort biblioteksinteriøret til en fryd for øjet, som gør, at flere får lyst til at besøge biblioteket og har nemmere ved at finde biblioteksmaterialerne. Farvevalget er moderne, og materialevalget i træ og metal er bæredygtigt.

De besøgende bliver glædeligt overrasket. “Dem, der kommer på biblioteket synes, at det virker større, lysere, mere praktisk og flottere. Biblioteket er blevet mere synligt i gadebilledet, og personlig skrift på vinduerne samt den gamle butiksmontre gør os i stand til at præsentere vores nye materialer på en spændende og autentisk måde. Biblioteket har fået en central rolle for kulturen i hjertet af byen.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder