Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Et åbent og livligt bibliotek

Et kunstcenter med bibliotek, musikakademi og kulturcentrum tegnet af BASIL architecture. ”Forbindelse er nøglen her,” siger Lorenzo Deceuninck og Robin Van Beveren. "Fra hver etage har du kig til den øverste eller nederste etage, hvilket vækker din nysgerrighed. Enhver, der går gennem bygningen, ser og mærker, hvad der sker omkring dem."

Bibliotekar Jan Claeys tilføjer: ”Biblioteket er dynamisk, legende og indbydende at udforske for den uafhængige, selvhjulpne bruger takket være den optimale brug af informationsteknologi. Et samlet koncept, der fokuserer på oplevelse og åbenhed. ”
Dette afspejles på mange måder: biblioteket er åbent 12 timer om dagen, ungdomsbiblioteket er tilgængeligt via en rutsjebane fra indgangsområdet, reolerne holdes bevidst lave og hyggelige siddeområder og lange arbejdspladser er placeret forskellige steder.

Betonsøjler og gulve skifter med en varm og ren farvepalet med detaljer i messing og kobber, der henviser til de instrumenter, der lyder i bygningen. Det velgennemtænkte design går igen i alle detaljer i indretningen og møblerne.

Arkitekt
  • BASIL architecture BV
Priser
  • IFLA Public Library of the Year 2016
Billeder
  • Giulia Frigerio

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv opdateret med de seneste biblioteksnyheder