Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Pris til Great Sankey Neighbourhood Hub

24 januar 2020 / Projekter

Great Sankey Neighbourhood Hub er den første bygning i verden, der modtager DSDC's (Dementia Services Development Centre) pris for dets demensvenlige arkitektur, design og faciliteter

Great Sankey Neighbourhood Hub, Warrington er det første fuldt integrerede demensvenlige sundhedscenter og folkebibliotek i Storbritannien.

Great Sankey Neighbourhood Hub er en integreret facilitet. Bygningen råder over sundheds-, fritids- og biblioteksfaciliteter for områdets borgere. Thedesignconcept arbejdede tæt sammen med alle involverede parter for at skabe et design, som lå tæt op ad arkitektens originale version af rummet. Da bygningen er en af de første offentlige sundhedscentre med ønsket om at opnå demensvenlig godkendelse, undersøgte vi best practice for at designe demensvenlige miljøer med målet om at opnå godkendelse fra Stirling Dementia Services Development Centre.

“Indretningen er lavet ud fra omhyggelig hensyntagen til farvekontraster, store mængder lys (både naturligt og kunstigt), akustik, møbler og tilbehør samt skiltning.”

John Walker, Direktør – Walker Simpson Architect’s LTD


> Flere billeder

 

 

“Farver påvirker folk fysisk og følelsesmæssigt og bidrager
i høj grad til et interessant og inspirerende miljø.
Folk med demens har ofte synsproblemer,
heriblandt nedsat dybdesyn og ændret farveopfattelse,
der reducerer deres evne til at opfange kontraster.
Tæpper, vægfarver, møbler og tilbehør ser
meget lysere ud i direkte dagslys end under kunstigt lys.”


Daniela Hislop, Thedesignconcept