Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Biblioteksdagene i Västerås, Sverige 11.-12. Maj 2016

20 maj 2016 / Messer og udstillinger

Vores søsterselskab, Lammhults Biblioteksdesign AB, deltog som udstiller på Biblioteksdagene i Västerås, Sverige

Biblioteksdagene er bibliotekernes ledende branchedage med mere end 50 forelæsninger, seminarer og studiebesøg. I år blev de afholdt på Aros Congress Centre i Västerås.

Deltagerne havde mulighed for at besøge en række udstillere imellem seminarerne. Lammhults Biblioteksdesign AB havde mange besøgende på deres stand med interessante udstillingsløsninger, både møbler og holdere. De afholdte en konkurrence hver dag med 3 vindere af en Rabbit udstillingsholder.

På standen var bl.a. Book Tower Comic med hjul, som er en populær løsning til pladseffektiv udstilling og opbevaring. Hjulplade har længe været efterspurgt og er nu tilgængelig som tillægsvalg. Just Now eksponeringstårn er en løsning til både bøger og andre objekter og sammen med forskellige udstillingsholdere som Owl, Leaf, Rabbit, Wolf og Sliz tiltrak de mange besøgende til standen.

Vores seneste udstillingsholdere Lion og Lioness skabte stor opmærksomhed. Løven er blevet et vigtigt og ofte brugt symbol på letlæste bøger i lande som Norge og Tyskland. Vi ønsker at bakke op om dette koncept og tilbyder nu labels med løvesymbol. En stærk og sikker løve kan vise vejen til litteraturens fantastiske verden og kan bruges som et komplement til allerede brugte symboler for letlæste bøger eller måske på bøger om vilde dyr?

Tak for i år - vi ses i Växjo 2017!