Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Moulton Bibliotek

Moulton Bibliotek, Storbritannien

Moulton havde brug for et bibliotek, der var åbent, farverigt og spændende samt i stand til at omfavne alle besøgende - lige fra fem-årige børn til ældre, demensramte.

Thedesignconcept ltd. udnyttede chancen for at bringe sjove farver i spil sammen med modulopbyggede møbler og behagelige siddemøbler for at give biblioteket et moderne touch.

> Læs mere om projektet

Fleksibelt og sjovt

Ratio reolsystem er med til at skabe et moderne rum, der komplementerer de andre møbler i biblioteket og giver fleksibilitet, som lever op til kravene for bibliotekets daglige begivenheder og aktiviteter.

Børnebiblioteket er fyldt med farverige og sjove møbler for at fastholde børnenes opmærksomhed i rummet. Alle møbler er holdbare og slidstærke, som gør dem nemme at rengøre og vedligeholde. Små krybber og arbejdsborde er med hjul, så det er nemt at omrokere møblerne efter behov.

 

I forlængelse af udbudsprocessen var vi glade for at udpege teamet fra thedesignconcept ltd. til at gøre vores tanker til virkelighed. Deres design har vundet klart indpas hos de besøgende – det er lyst, let og som en af de besøgende sagde: ’Det er fedt, funktionelt og fantastisk’!”

 

Anne Lovely
Strategisk manager
Northamptonshire biblioteker og informationsservice

 

 

 

 

Produkter anvendt til Moulton Bibliotek

Andre projekter