Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Sikkerhedsmeddelelse

9 maj 2022 / Produkter

Opdatering 9. juni 2022:

Efter at vi omgående fjernede produkterne fra vores hjemmeside, er Elna og Elof nu igen sikre og tilgængelige på vores hjemmeside.

Vi har været i kontakt med alle berørte biblioteker, som alle nu har fået tilsendt en plade til at montere fast i hullet, så ingen kan komme til skade. Hullet kan tilmed bruges til lidt ekstra opbevaring.

Vi beklager ulejligheden.

 

 

Vigtig sikkerhedsmeddelelse vedrørende produkt

I de kommende dage vil vi kontakte alle biblioteker, som har købt vores display- og krybbemøbler Elna og Elof.

Det legesyge elefantdesign havde fået barnet til at klatre op på møblet og forsøge at glide ned gennem et hul i toppen. Se illustrationerne. De røde prikker markerer de kritiske områder.

Produkterne er lavet til udstilling og opbevaring af bøger og er ikke beregnet til at klatre på, men det er vores ansvar at forstå, at børn kan blive fristet til at klatre på elefanten.

Vi tager derfor kontakt til alle biblioteker, som har en eller flere udgaver af vores populære elefantdisplays og -krybber for at sikre os, at de to produkter enten bliver fjernet fra offentligheden, eller at hullet bliver midlertidig dækket til, indtil vi kan sende dele, der er i stand til at lukke hullet. Det er afgørende, at vi eliminerer risikoen som beskrevet ovenfor. 

Som professionel leverandør af biblioteksmøbler til mange offentlige områder med børn ved vi, at sikkerhed er altafgørende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kunderservice.