Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Mikael Kjeldsen 25-års jubilæum

1 maj 2024 / Firma

Mikael Kjeldsen, CEO, 25-års jubilæum

Den 1. maj 2024 fejrer vi direktør Mikael Kjeldsens 25-års jubilæum hos Lammhults Biblioteksdesign. Med en start som CFO avancerede han til rollen som CEO og kan kigge tilbage på en beundringsværdig indsats.

Under hans ledelse har virksomheden opnået succesfuld fremgang med en stabil pipeline i et projektorienteret marked, der opererer på tværs af flere europæiske markeder og på en lang række andre eksportmarkeder. Lammhults Biblioteksdesign og dets 6 europæiske søsterselskaber har gennem årtier høstet stor international anerkendelse for deres indretning af biblioteker i hele verden, en specialiseret inventarportefølje til biblioteker og et populært udvalg af møbler og tilbehør til biblioteker, som sælges via egne europæiske webshops. Virksomheden er en division i den børsnoterede svenske koncern Lammhults Design Group.

Mikael har ledet virksomheden gennem opkøb, etablering af nye enheder, outsourcing af produktion, digitalisering, finanskrise og pandemi og har demonstreret en imponerende evne til at skabe resultater, håndtere forandringer og udfordringer. Hans kompetencer inden for salg, forandringsledelse og risikostyring har været uvurderlige.

Mikael er en varm og engageret leder med smil på løben og et øje for detaljerne. Han er stor Liverpool-fan og et dedikeret familie- og feriemenneske. Hans evne til at finde balancen mellem professionalisme og personlig omsorg har været en kilde til inspiration for os alle.

Vi ønsker Mikael et stort tillykke med jubilæet. Mikael bliver fejret internt i Lammhults Biblioteksdesign, hvor vi sammen med hans nærmeste familie vil hylde ham for hans utrættelige engagement, visionære lederskab og mange bidrag til vores virksomhed og fællesskab.