Product added to basket

  • logo
  • 0 0

40-års jubilæum

16 august 2022 / Firma

Vi fejrer vores gode og loyale kollega

Ove Grosen, Holsted, har tirsdag den 16. august 40-års jubilæum hos Lammhults Biblioteksdesign A/S.

Ove blev ansat hos os som 24-årig og startede ud som smed. Han har gennem årene varetaget en lang række forskellige opgaver på tværs af hele organisationen og udført sit arbejde i mere end 25 lande.

Ove er tilknyttet produktudviklingsafdelingen, hvor han i løbet af sin mangeårige karriere har stået for udvikling, test og implementering af nye produkter samt reklamationer og supervision. Samtidig har Ove de senere år arbejdet som pedel på virksomhedens adresse og taget sig af alle vedligeholdelsesopgaver.

Ove er en dygtig og kompetent medarbejder, der kender virksomhedens DNA helt ind til benet. Han har i løbet af sit arbejdsliv udvist enormt engagement og loyalitet over for både kolleger og samarbejdspartnere og været en af de helt store drivkræfter bag virksomhedens udvikling og fremdrift.    

Privat bor Ove i Holsted med sin kone Susanne.

Dagen vil blive fejret internt i virksomheden.

”Ove har en utrolig viden om vores produkter, og hvordan de skal monteres. Han træder til på alle tider af døgnet og hjælper lokale installatører på store installationer i både ind- og udland. Han er altid villig til at smide alt, hvad han har i hænderne, for at vi får en glad og tilfreds kunde. Ove er i stand til at kommunikere på mange sprog, når der skal monteres, og et pragteksemplar på, at hvor der er vilje, er der vej.”

Mikael Kjeldsen, CEO
”Jeg er utrolig taknemmelig for alle de mennesker, jeg har mødt på min vej, og de spændende projekter og materialer, jeg har været i berøring med. At se den udvikling der er sket på bibliotekerne gennem de sidste 40 år er intet mindre end enestående. Det priser jeg mig lykkelig over at have været med til."

Ove Grosen

 Blå Bog

  • Alder: 64
  • Ansættelsesdato: 16. august 1982
  • Arbejdsområder: Smed, produktudvikling, montering, maskinopstilling, reklamation, supervision, kvalitetssikring, ad hoc vedligeholdelsesopgaver.
  • Rejst i over 25 lande i forbindelse med arbejdet
  • Hele virksomhedens go-to-guy
  • Privat: Gift med Susanne og har to børn