Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Softline reolsystem

En træreol med afrundede kanter, der giver dit bibliotek et elegant udseende

Softline træreolen er én af vores fleksible træreoler. Den minder i stil og funktionalitet om Slimline og Frontline træreolerne – to af vores andre træreolsystemer. Softline adskiller sig ved de ellipseformede gavle af hårdt træ samt ved afstanden på hele 26 mm mellem hyldeforkanten og gavlenes forsider. 

Softline reolen fås i to varianter – enkelt- og dobbeltsidet. Reolen fås i en standardudgave, men det er også muligt at skabe et individuelt tilrettet reolsystem, der passer til netop dit biblioteks krav og behov.

Vælg mellem et bredt udvalg af stål- og træhylder og tilføj én eller flere funktioner til systemet i de forskellige zoner i dit bibliotek. Reolfag kan sammensættes ved enten at bruge en åben stålramme eller en træbagside. Denne løsning gør det enkelt at tilføje eller fjerne individuelle reolfag, uden at skulle demontere de øvrige fag.

Softline reolen leveres som standard i letdampet bøge- eller birkefinér men kan også leveres i andre træsorter eller i malede udgaver. Se de tekniske specifikationer under Downloads for flere detaljer.

Materiale malet MDF, fineret spånplade
Konstruktion trægavl
Forbindelseselementer stålramme, træ bagvæg
Gavle trægavl, trægavl med riller
Moduldybde mm 250, 300, 400
Modulbredde mm 750, 900, 1000
Modulhøjde mm 920, 1220, 1520, 1820, 2120

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig...