Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Rondea reolsystem

Åben, indrammet reol med høj gennemsigtighed og visuel lethed

Dette er Rondea stålreolsystemets kendetegn. De 28 mm runde rammer fås i to forskellige designs – Rondea-F og Rondea-W. Designvarianterne tager hensyn til kravene fra fremtidens individuelle biblioteker. Med sit slanke design, uden skarpe kanter og hjørner, kan Rondea-F (F for Flad) integreres i eksisterende reolsystemer på grund af sit neutrale udseende. Ønsker man en mindre variantændring kan med fordel vælges den dynamiske Rondea-W (W for Wave (bølge)).

Rondea systemet er relateret til Quadra reolsystemet på den måde, at begge systemer er kompatible med de samme funktionselementer. Hylder og tilbehør, der passer til Rondea reolen, passer også til Quadra reolen.

Rondea stålreolsystemet fås som både enkelt- og dobbeltsidet, og hylder fås i både stål og træ. Fleksibiliteten i systemet gives ved at flere funktionelle muligheder kan indbygges og dermed skabe et individuelt reolsystem, der opfylder netop de krav og behov, der stilles af dit bibliotek. Brug de tekniske specifikationer til at skabe et reolsystem efter eget valg.

Udformningen af reolsystemet, med 32 mm gittermoduler, gør det nemt at montere og justere uden brug af specialværktøj. Både Rondea-F og Rondea-W fås med hjul. Disse hjul er velegnede til både bløde og hårde gulve og giver optimal fleksibilitet, når pladsen f.eks. skal bruges til forskellige arrangementer.

Rondea stålreolsystemet kan leveres i et stort udvalg af farver.

Læs mere...

Certifikation

Metaldelene er lakerede i henhold til DIN 50942 med en særlig modstandsdygtig og miljøvenlig emaljepulverlakering. De fleste af metaldelene er forkromede og har derfor en langvarig rustbeskyttelse. Træoverflader har en miljøvenlig lakering eller plastbelægning.

Materiale pulverlakeret stål
Konstruktion stålramme - rundrør
Forbindelseselementer stålramme, skråstiver
Gavle perforeret stålgavl
Moduldybde mm 250, 300
Modulbredde mm 500, 750, 900, 1000
Modulhøjde mm 1100, 1500, 1750, 2050

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig...