Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Quadra reolsystem

Tidsløst design med klare linjer

Det er det, som adskiller QUADRA stålreolsystemet fra andre reolsystemer på markedet. Vælg mellem to designvarianter, begge med 30x30 mm firkantrør – Quadra-F og Quadra-Q.

Hvor Quadra-F (F for flad) har et enklere, mere minimalistisk design, henviser Quadra-Q til et kvadratisk design på rammen. Begge er tidsløse design med klare linjer.

Quadra systemet er relateret til Rondea reolsystemet på den måde, at begge systemer er kompatible med de samme funktionselementer. Hylder og tilbehør, der passer til Quadra reolen, passer også til Rondea reolen.

Quadra stålreolsystemet fås som både enkelt- og dobbeltsidet, og hylder fås i både stål og træ. Fleksibiliteten i systemet gives ved at flere funktionelle muligheder kan indbygges og dermed skabe et individuelt reolsystem, der opfylder netop de krav og behov, der stilles af dit bibliotek.

Brug de tekniske specifikationer til at skabe et reolsystem efter eget valg.

Udformningen af reolsystemet, med 25 mm gittermoduler, gør det nemt at montere og justere uden brug af specialværktøj. Både Quadra-Q og Quadra-F fås med hjul. Disse hjul er velegnede til både bløde og hårde gulve og giver optimal fleksibilitet, når pladsen f.eks. skal bruges til forskellige arrangementer.

Quadra stålreolsystemet kan leveres i et stort udvalg af farver.

Læs mere...

Certifikation

Metaldelene er lakerede i henhold til DIN 50942 med en særlig modstandsdygtig og miljøvenlig emaljepulverlakering. De fleste af metaldelene er forkromede og har derfor en langvarig rustbeskyttelse. Træoverflader har en miljøvenlig lakering eller plastbelægning.

Materiale pulverlakeret stål
Konstruktion stålramme - kvadratisk rør
Forbindelseselementer afstandsramme, afstandskryds
Gavle perforeret stålgavl
Moduldybde mm 250, 300
Modulbredde mm 500, 750, 900, 1000
Modulhøjde mm 1100, 1500, 1750, 2050
Brochurer og kataloger Quadra reolsystem