Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lammhults Biblioteksdesign A/S siden 1929

Biblioteksdesign er det, der definerer os som virksomhed. Vi arbejder med biblioteket som et sted, hvor vi kan supplere med ideer, erfaring og kompetence – og selvfølgelig møbler. Vi designer bibliotekets fysiske lokaler og vilde visioner.

Erfaren salgskoordinator søges til international virksomhed

Vi søger en engageret salgskoordinator til vores salgsteam. Brænder du for at gøre en forskel for vores kunder og har du erfaring med at arbejde i en international organisation – så har vi jobbet til dig.

Om stillingen
Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor ambitioner, forventninger, tempo og humør er højt. Du vil blive en del af vores kundeservice team, som servicerer vores selskaber i Frankrig, Tyskland, Sverige, Norge, Belgien og UK, en række professionelle forhandlere på andre markeder ligesom vi varetager vores mange danske kunder.

Du vil få en stor berøringsflade såvel internt som eksternt. Internt er der tæt samarbejde med både planlægningen, teknisk afdeling og lager for at sikre rettidig levering og eksternt med kunder, forhandlere, montører og fragtselskaber.

Vores forventninger
Vi lægger stor vægt på din personlighed og har brug for en ægte ildsjæl, der gennem pro-aktivt og passioneret arbejde, sammen med teamet kan løfte vores niveau indenfor kundeservice.

Du er ansvarsbevidst og erfaren i kundesupport og koordinering. Du ved via din erfaring og intuition hvordan du sikrer en høj kundetilfredshed. Du holder kunderne orienterede og trygge med klare aftaler, også når tingene går stærkt. Du er desuden vant til at påtage dig en tovholder rolle og ejerskab i forhold til ”projektet/ordren” og kan også indgå i den rådgivende fase som support til den ansvarlige sælger, så kunden sikres den rigtige løsning.

Sprogligt er du sikker i din kommunikation både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Du skal medbringe en stor portion menneskelig empati, helhedsorientering samt teknisk forståelse og erfaring. Du har lyst til konstante forbedringer og du arbejder struktureret, energisk og målrettet.
Vi servicerer mange markeder med hver deres særpræg og set-up. Dette giver mulighed for stor variation og udvikling i stillingen alt efter kompetencer og afdelingens behov.

Øvrige kompetencer
·  Erfaren i skriftlig og professionel kommunikation med kunder.
·  Projektledelseserfaring og salgsuddannelse vil være en fordel.
·  Teknisk indsigt og erfaring f.eks. fra møbelbranchen vil være en fordel.
·  Solid erfaring med udarbejdelse af tilbud, ordrebehandling, fakturering m.m.
·  Erfaren IT-bruger (ERP, Outlook, Excel, Microsoft Teams).
·  Erfaring i at arbejde med både forhandlere og med slutkunder.

Vi tilbyder
·  Et spændende, varierende og ansvarsfuldt job med gode udfordringer.
·  Et godt team af engagerede kollegaer i et kundeorienteret arbejdsmiljø.
·  Flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje.
·  Grundig introduktion og produktuddannnelse.
·  En økonomisk solid børsnoteret virksomhed med en fremtrædende markedsposition.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk miljø med et internationalt perspektiv. Løn efter kompetencer herunder pension og sundhedssikring m.m.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder derfor samtaler løbende. Søg derfor stillingen allerede i dag. Send din ansøgning til Kim Frandsen, Skelmose, kf@skelmose.eu.

Stillingen er på 37 timer, og din arbejdsplads bliver i Holsted, som ligger 25 minutters kørsel fra både Esbjerg og Kolding.
Her får du 45 nye kolleger.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim på mobil 60148043.  

Om os


Lammhults Biblioteksdesign indretter biblioteker over hele verden og er førende indenfor levering af biblioteksinventar. Med selskaber i 7 europæiske lande og et internationalt forhandlernetværk har virksomheden sat sit præg på utallige biblioteker i verden.

Virksomheden udvikler og markedsfører designmøbler og –udstyr til biblioteker og andre miljøer inden for informations- og uddannelsessektoren. Med webshops i 6 lande sikres biblioteker desuden nem adgang til udvalgte biblioteksmøbler og andet tilbehør.

Læs mere på ww.bci.dk