Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lammhults Biblioteksdesign A/S siden 1929

Biblioteksdesign er det, der definerer os som virksomhed. Vi arbejder med biblioteket som et sted, hvor vi kan supplere med ideer, erfaring og kompetence – og selvfølgelig møbler. Vi designer bibliotekets fysiske lokaler og vilde visioner.

Salgskoordinator søges til international designvirksomhed

Til et spændende job i en design- og rådgivningsvirksomhed søges en salgskoordinator til vores team i Holsted, hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger.

Vi tilbyder et varierende og spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor du er koordinatoren, der med et smil på læben, sørger for at vores kunder er trygge og tilfredse.

Dine primære opgaver
·  Projektkoordinering og rådgivning i samarbejde med salgsteamet, teknisk afdeling og indkøb.
·  Styring af større kundeprojekter.
·  Tilbuds- og ordreregistrering i Navision iht. forespørgsler fra kunder. Tilbud/ordre kan variere fra store projekter med stort     
    koordinationsbehov til mindre bestillinger med enkelte produkter.
·  Tilsikre at kunden føler sig tryg i processen fra afgivelse af ordre til levering.

Hvem er du?
Vi forestiller os at du har erfaring fra en lignende stilling, hvor dine hovedopgaver har været:
·  Salgssupport, projektkoordinering, transport- og montagekoordinering.
·  Du er kundeorienteret og forstår at holde kunden i fokus.
·  Du kan aflevere tilbud med høj præcision og troværdighed.
·  Du har teknisk forståelse og erfaring med at samarbejde med tekniske afdelinger, indkøb, lager, montører og
   transportselskaber.
·  Du taler, forstår og skriver engelsk på et professionelt niveau. Har du flair for svensk er det et ekstra plus, men ikke et krav.
·  Du er på hjemmebane i Office-pakken, og har generelt IT-flair

Som person er du struktureret, tænker logisk og du trives med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Du formår at holde orden og systematik, selv i pressede situationer, og du er bevidst om vigtigheden af de givne deadlines.

Det absolut vigtigste er, at du som person tager ansvar for egne opgaver og først stiller dig tilfreds når opgaven er vel udført – her er det vigtigt, at du har forståelse for opgavernes forskellige karakter og kan prioritere, da vi ofte har travlt. Det er væsentligt, at du kan opbygge en teknisk produktforståelse og at du har erfaring med tekniske produkter. Du kan f.eks. med fordel have erfaring fra møbel- og inventarbranchen.

Som person er du imødekommende, og du besidder et højt serviceniveau. Du vil gerne være en del af en organisation, hvor ambitionerne er høje, et team, hvor der er højt til loftet.

Din arbejdsplads vil være på hovedkontoret, sammen med mere end 40 engagerede kollegaer. Vi er placeret i Holsted kun 25 minutters kørsel fra både Kolding og Esbjerg.

Interesseret?
Skelmose er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent
Kim Frandsen på tlf. 60 14 80 43 eller mail kf@skelmose.eu.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag, da der indkaldes løbende til samtale. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Om os


Vi er global markedsleder indenfor biblioteksindretning, med datterselskaber i en række europæiske lande og har eksport til store dele af verdenen.

Vi værdsætter bæredygtighed og design, flere gange er vores kunder blevet kåret som ”verdens bedste folkebibliotek”.

Vores vision er ”Designing tomorrow's library – today!”.