Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lammhults Biblioteksdesign A/S siden 1929

Biblioteksdesign er det, der definerer os som virksomhed. Vi arbejder med biblioteket som et sted, hvor vi kan supplere med ideer, erfaring og kompetence – og selvfølgelig møbler. Vi designer bibliotekets fysiske lokaler og vilde visioner.

Salgs- og indretningskonsulent søges 

Tænder du på salgsrollen, der foregår ude hos kunderne? Så har vi jobbet til dig.

Om stillingen
Salgskonsulenten får ansvaret for kunderne på Sjælland. Kunderne er folkebiblioteker, skolebiblioteker og øvrige biblioteker i uddannelsessektoren, der skal bygge eller nyindrette biblioteker. Salget er typisk projektorienteret med en længerevarende salgsproces. Men der foregår også direkte styksalg af møbler og inventar. Projekterne bliver ofte tilvejebragt af bibliotekerne selv, kommuner og arkitekter m.v. 

Det er essentielt for succes i jobbet, at du kan drive en
projektorienteret salgsproces, hvor både slutkunde og flere rådgivere kan indgå. Samtidig skal du opbygge en rig viden indenfor området, så du vil fremstå som en stærk rådgiver for alle parter i processen.

Konsulenten vil overtage en eksisterende kundeportefølje. Men det er essentielt, at konsulenten er indstillet på at opsøge både nye potentielle og eksisterende kunder. Det er vigtigt for Lammhults Biblioteksdesign at komme så tidligt ind i processen som muligt. Du skal vedholdende besøge potentielle og eksisterende kunder med henblik på at opbygge og fastholde stærke kunderelationer, så Lammhults Biblioteksdesign er den foretrukne samarbejdspartner, når behovet opstår. På denne måde vil konsulenten ligeledes være i stand til at identificere projekter tidligt.

Der skal forventes ca. 5-10 rejsedage i Danmark pr. år i forbindelse med kundebesøg, messer etc.

Konsulenten refererer til virksomhedens salgschef. Du vil som udgangspunkt arbejde ud hjemmefra. Vores kontorer er i Søborg og Holsted. Du får support fra et dygtigt back-office samt din kollega i Jylland/Fyn såvel administrativt som indretnings- og designmæssigt.

Hvem er du?
· Du skal have lyst til at være på landevejen.
· Du er vant til opsøgende salg med en vis mødeaktivitet.
· Det vil være et plus, hvis du har erfaring fra en tilsvarende rolle indenfor møbler og indretning.
· Det er vigtigt, at du er en dygtig salgskonsulent, som kan salgets faser og er vant til at besøge kunder.
· Du kan lukke ordrer samtidig med, at du kan skabe sunde relationer hos dine kunder.
· Du har interesse for kultur og hvad der rører sig i det politiske landskab.

Som person kan du træffe egne beslutninger – og drive projekter fremad. Du er indstillet på at have en hverdag med mange bolde i luften, og hvor tingene hurtigt kan ændre sig. Det er vigtigt, at du er ærlig, reel og troværdig både overfor kunder og internt i virksomheden. Du har en jordnær og behagelig personlighed, som kan matche kunder, arkitekter og dine kolleger.

Er du vores nye kollega?
Skelmose er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent
Kim Frandsen på 6014 8043.

Send dit CV allerede i dag til kf@skelmose.eu. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder derfor samtaler løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om os


Lammhults Biblioteksdesign er førende indenfor indretning og levering af biblioteksinventar med mere end 80 års erfaring på området. Divisionen har selskaber i 7 europæiske lande og indgår i den svenske børsnoterede koncern Lammhults Design Group. I biblioteksdelen udvikler og markedsfører Lammhults Biblioteksdesign designmøbler og –udstyr til biblioteker og andre miljøer inden for informations- og uddannelsessektoren.