Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lammhults Biblioteksdesign A/S siden 1929

Biblioteksdesign er det, der definerer os som virksomhed. Vi arbejder med biblioteket som et sted, hvor vi kan supplere med ideer, erfaring og kompetence – og selvfølgelig møbler. Vi designer bibliotekets fysiske lokaler og vilde visioner.

Financial Controller søges til international virksomhed

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, som sammen skaber gode resultater, og hvor der er plads til et godt grin - også når det går stærkt? Kan du holde fokus? Har du et digitalt mindset? Så er stillingen som Financial Controller hos os måske noget for dig. 

Om stillingen
Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling som Financial Controller i en international designvirksomhed. Vi indretter og leverer inventar til biblioteker over det meste af verden. Vi er den største virksomhed inden for vores område og er via vores ejere noteret på børsen i Stockholm. Du bliver en del af et Shared Service Center, der dagligt supporterer gruppens 7 selskaber og sikrer valide tal til landechefer samt direktion.  

Din primære opgaver
·  Månedsrapportering.
·  Cost opfølgning med landechefer.
·  Løbende optimering af processer i samarbejde med hele organisationen.
·  I samarbejde med CFO'en ansvarlig for årlig revision i de 7 selskaber.
·  Deltager i budgetprocessen med CFO.
·  Lønadministration for medarbejdere i DK, SE, FR (lønberegning til eksterne bureauer).
·  Der må påregnes 5-10 rejsedage årligt inden for gruppens europæiske selskaber.
·  Sikre compliance i forhold til moms, skat og lignende.

Kvalifikationer
·  Det forventes, at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling med koncernrapportering og koncernstruktur fra en international virksomhed, alternativt har du gerne erfaring fra revisionsbranchen.
·  Du er en proaktiv, talminded person, der involverer dig i opgaverne. Du er systematisk, har en god forretningsforståelse og er god til at analysere tal. Du bidrager derfor også gerne med forslag og idéer til optimering af arbejdsrutiner og systemer.
·  Det forventes, at du har en uddannelse som HD(R) eller lignende.
·  Du er rutineret bruger af Excel og har erfaring med Navision eller andre ERP-systemer.
·  Du behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

Vi tilbyder
·  En selvstændig stilling i en international virksomhed i vækst med høj grad af ansvar, indflydelse og dermed mulighed for at præge fremtiden.
·  En attraktiv lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.
·  Et godt team af engagerede kolleger i et kundeorienteret arbejdsmiljø.
·  En økonomisk solid børsnoteret virksomhed med en fremtrædende markedsposition.

 

Stillingen er på 37 timer, og din arbejdsplads bliver i Holsted, som ligger 25 minutters kørsel fra både Esbjerg og Kolding. Her får du 45 nye kolleger.

Tiltrædelse
Snarest muligt. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder derfor løbende samtaler. Send dit CV til Kim Frandsen, Skelmose på kf@skelmose.eu. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kim Frandsen på 60148043.

Om os


Lammhults Biblioteksdesign A/S er en del af den børsnoterede svenske koncern Lammhults Design Group. Lammhults Biblioteksdesign er med 7 selskaber i Europa samt en række international samarbejdspartnere verdens førende inden for biblioteksinventar og biblioteksindretning med over 60 års erfaring på området.

Lammhults Biblioteksdesign stiller store krav til sig selv som leverandør og fokuserer på at skabe produkter i moderne design med optimal funktionalitet og arbejder målrettet med at skabe bæredygtige og indbydende miljøer for offentlige kunder.

Lammhults Biblioteksdesign har indrettet prisvindende biblioteker som Herning Bibliotek og ”verdens bedste folkebibliotek” Dokk1 i Århus i Danmark og Kista folkebibliotek i Sverige.

Læs mere på ww.bci.dk