Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Labyrinth serien

Iøjenfaldende display af bøger

Designet af dette displaymøbel er helt uden for boksen og samtidigt stadigt både intuitivt og naturligt. Hylder og nicher er placeret spændende og logisk og gør tårnet til et perfekt eksempel på den ofte citerede design teori : Form følger funktion!

Læs mere...

Labyrinth boghylden
Boghylden har tre niveauer og den kan rumme ca. 450 paperbacks. Den leveres som standard i hvid med rød bagvæg i nicherne med en sokkel i rustfri stål farve. Andre farver fås på forespørgsel.
B1180 x D580 x H1110 mm.

Labyrinth bogtårn
Labyrinth tårnet fås i to højder – med enten tre eller fem niveauer - og kan rumme mellem 180 og 300 paperbacks. Den leveres som standard i hvid med rød bagvæg i nicherne med fire hjul, hvoraf to kan låses. Andre farver fås på forespørgsel.
B580 x D580 x H1100/1750 mm.

Labyrinth XL tårn
Labryrinth XL tårnet fås i tre højder – med enten tre, fire eller fem niveauer – og kan rumme op til 100 ringbind. Den leveres som standard i hvid, med fire hjul, hvoraf to kan låses. Andre farver fås på forespørgsel. Metalflaps kan bestilles som ekstraudstyr. B690 x D690 x H1192/1545/1898 mm

Standard Labyrinth bogtårn kan bestilles direkte i vores webshop. For andre Labyrinth produkter og farver, venligst kontakt kundeservice.

Leveres samlet ja
Materiale melamin på spånplade
Hjulplade 38 mm tykkelse
Andre trædele 19 mm tykkelse
Passer til medietype store bøger, paperbacks, billedbøger, standard bøger, manga bøger, tidsskrifter
AutoCAD (dwg) Labyrinth XL.dwg
Brochurer og kataloger Labyrinth XL tårn

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig...