Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Lammhults Biblioteksdesign A/S siden 1929

Biblioteksdesign er det, der definerer os som virksomhed. Vi arbejder med biblioteket som et sted, hvor vi kan supplere med ideer, erfaring og kompetence – og selvfølgelig møbler. Vi designer bibliotekets fysiske lokaler og vilde visioner.

Indkøber søges til international virksomhed

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, som sammen skaber gode resultater, og hvor der er plads til et godt grin - også når det går stærkt? Kan du holde fokus? Har du et digitalt mindset? Så er stillingen som indkøber hos os måske noget for dig. 

Om stillingen
Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling som indkøber i en international designvirksomhed. Vi designer og leverer indretningsløsninger til biblioteker over det meste af verden. Vi har 3 stærke brands og er markedsleder i branchen. Du bliver en del af vores danske Supply Chain der dagligt sikrer leverancer til gruppens 7 salgsselskaber i Europa og vores forhandlernetværk.  

Dine primære opgaver
· Indkøb og disponering af varer.
· Sikre disponering på det optimale tidspunkt såvel på lagervarer som på projektordrer, herunder opsætning af disponeringsregler i vort ERP-system.
· Supportere kundeservice med leveringstider, forespørgsler m.v.
· Lageranalyser.
· Indkøring af nye produkter i samarbejde med produktudvikling.
· Opfølgning på leverandører samt håndtering af reklamationer. 
· Afholde de nødvendige leverandørmøder.
· Vedligeholdelse af relevante stamdata. 

Kvalifikationer
Vi forestiller os en indkøber med analytiske evner og som forstår vigtigheden af opfølgning på leverandører og på support til salg. Du arbejder systematisk og forstår hele værdikæden.

Den rette kandidat har dokumenteret erfaring inden for områderne:
· Disponering og planlægning i en international virksomhed med eget produktprogram.
· Erfaring med integrerede ERP-systemer, som f.eks. Navision/Business Central

· Lageranalyser og optimering af lager.
· Du bruger Microsoft Excel som et naturligt arbejdsredskab.
· Du taler, forstår og skriver engelsk på et professionelt niveau.
· Leverandørstyring og opfølgning. 

Vi tilbyder
·  En selvstændig stilling i en international virksomhed i vækst med høj grad af ansvar, indflydelse og dermed mulighed for at præge fremtiden.
·  En attraktiv lønpakke der modsvarer dine kvalifikationer.
·  Et godt team af engagerede kolleger i et kundeorienteret arbejdsmiljø.
·  En økonomisk solid børsnoteret virksomhed med en fremtrædende markedsposition.

Vi tilbyder en spændende stilling i et dynamisk miljø med et internationalt perspektiv. Løn efter kompetencer herunder pension og sundhedssikring m.m.

Stillingen er på 37 timer, og din arbejdsplads bliver i Holsted, som ligger 25 minutters kørsel fra både Esbjerg og Kolding. Her får du 45 nye kolleger.

Tiltrædelse
Snarest muligt. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og afholder løbende samtaler. Send dit CV til Kim Frandsen, Skelmose på kf@skelmose.eu. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim på 60148043.

Om os


Lammhults Biblioteksdesign indretter biblioteker over hele verden og er førende indenfor levering af biblioteksinventar. Med selskaber i 7 europæiske lande og et internationalt forhandlernetværk har virksomheden sat sit præg på utallige biblioteker i verden. Virksomheden udvikler og markedsfører designmøbler og –udstyr til biblioteker og andre miljøer inden for informations- og uddannelsessektoren. Med webshops i 6 lande sikres biblioteker desuden nem adgang til udvalgte biblioteksmøbler og andet tilbehør.

Læs mere på ww.bci.dk