Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Vigtigt at vide om krydsfinér

Hos Eurobib Direct er omsorgen for dig og dit bibliotek vigtig. Vi ønsker at kunne tilbyde dig gode, økonomiske produkter, som du kan stole på. Vi tilbyder et bredt sortiment. Flere af vores produkter er fremstillet i birkefinér med eller uden laminat.

Her er nogle baggrundsfakta:

  • Birkefiner kan groft inddeles i 3 hovedklasser: A, B og C (A er den højeste kvalitet).
  • Af en birkestamme bliver ca. 75% til finér i klasse C, 20% i klasse B og resten i klasse A.
  • Vi fremstiller alle aktuelle produkter i finér af underklasserne BB/BB eller B/BB.
  • BB/BB anvendes hovedsageligt til produkter med overfladelag udstyret med højtrykslaminat, HPL, for at opnå et så godt limunderlag som muligt. Undtagelsen er Memphis-modulerne, hvor vi har valgt en højere kvalitet, dvs. B/BB.Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg ved birkefinér, dets forskellige kvaliteter, og hvad der kendetegner disse.

Vi følger ”Norms of restrictions of plywood processing defects in accordance with the requirements of STO (corporate standard) 00255177-001-2013”


Bjarne Hjertvik, Marketing Manager

Plus design - Lamineret krydsfinér

Perfekt til krævende biblioteksmiljøer! 

Plusserien indeholder en lang række møbler; lige fra bogvogne og billedbogskrybber til udstillingsmøbler og tidsskriftsopbevaring. Fælles for alle møblerne er, at de er lavet af krydsfinér (klasse BB/BB) med laminat (HPL) ovenpå.  Det gør møblerne meget modstandsdygtige over for stød og ridser, samtidig med at materialet bliver ved med at se ud som nyt, også i krævende miljøer. Laminaten fås i mange forskellige farver, og de synlige krydsfinérkanter er med til at give serien sit helt eget udtryk.

> Se alle møbler i Plus design

Formica® højtrykslaminat

Wildlife kollektionen er fremstillet af krydsfinér med Formica® højtrykslaminat.

Formica® højtrykslaminat (HPL) fremstilles ved, at flere lag imprægneret papir presses sammen under højt tryk og høj temperatur. Det giver et slidstærkt, holdbart og hygiejnisk overflademateriale, som kan anvendes i en lang række forskellige miljøer – design og anvendelsesmulighederne er utallige. HPL kan anvendes på både lodrette og vandrette flader og kan desuden opvarmes og bukkes. En perfekt løsning til møbler, vægpaneler, arbejdsborde, døre og meget mere.

> Se hele Wildlife kollektionen