Product added to basket

  • logo
  • 0 0

Concertina skranke

Højdejusterbar og ergonomisk arbejdsstation

Concertinaskranken er designet med brugerens komfort i tankerne og kan være med til at forbedre bibliotekarers og andre kontorfolks siddestillinger. At skranken kan højdejusteres betyder, at den enkelte medarbejder ved skranken kan finde sin unikke arbejdshøjde og dermed forbedre den ergonomiske arbejdsstilling. Højden kan også justeres til en siddende eller stående højde, afhængig af opgaven man har for sig.

Med sit æstetiske og funktionelle design tilbyder Concertinaskranken et fleksibelt system med et stort udvalg af muligheder for at tilpasse sig individuelle behov.

Basiselementerne i Concertinas moduludvalg består af basis moduler, mellem moduler og bordplader I forskellige størrelser.

Basis modulerne kan inddeles i to grupper – moduler med fast højde (standard er 72 cm) og strømstyrede højdemoduler (fra 70 til 120 cm). Basis modulerne fås lige eller buede og kan bruges enkeltstående eller sat sammen med andre moduler (start og efterføgende). Frontpanelet fås i stål eller birketræ. Skørtet fås som stål eller perforeret stål.

Skal samles ja
ArchiCAD (gsm) Concertina skranke.gsm
AutoCAD (dwg) Concertina skranke.dwg
Brochurer og kataloger Concertina skranke
Monteringsvejledning Concertina skranke
Prisliste Concertina skranke - DKK
Tekniske specifikationer Concertina skranke

Kontakt os

Vi er her for at hjælpe dig...